• Meer dan 250 000 bestellingen per jaar

Magneetraadgever

Veelgestelde vragen

Onze grote collectie van vragen en antwoorden over magneten, magnetische producten en over het thema magnetisme kan u beslist verder helpen.

Houdkrachttool

Gebruikt u ons praktisch houdkracht-tool om de houdkracht van neodymium magneten betrouwbaar te bestemmen.

Veiligheidsaanwijzingen

Sterke magneten zijn geen speelgoed - ze kunnen levensgevaarlijke verwondingen veroorzaken. Neemt u daarom de veiligheidsaanwijzingen voor de veilige omgang met magneten in acht.

Fysische magneetwaarden

Wij hebben een gedetailleerde, sorteerbare tabel met de fysieke gegevens van onze neodymium en ferriet magneten.

Shopping guide

Om snel op onze webpagina de weg te weten hebben wij voor u een paar gebruikstips samengesteld.

Magneetvideo's

Voor zover het ook maar enigszins mogelijk is, proberen wij bij het product zelf video's te integreren. Bovendien beschikken wij over een verzameling van zelf geproduceerde video's en over een eigen YouTube-kanaal, waarop wij voortdurend nieuwe video's toevoegen.

Pole Detector app

Magnetische polen bepalen nu vereenvoudigd! Onze gratis app is een ongecompliceerd hulpmiddel om de noord- en zuidpool van een magneet betrouwbaar te bepalen.

Magneten zelf maken

U kunt eenvoudig zelf magneten naar uw persoonlijke smaak maken. Wij hebben hiervoor een hele hoop inspiratie voor u klaargelegd. Bovendien vindt u in ons grote assortiment beslist de passende magneet voor uw knutselproject.
En overigens: Zelf magneten maken is ook een geweldige bezigheid met kinderen.

Lifehacks

Het internet is gek op de zogenaamde lifehacks! De trucs en handigheidjes helpen alledaagse problemen op verbazingwekkend eenvoudige manier op te lossen. Wij hebben veel verschillende lifehacks met magneten getest en stellen u onze top 10 voorl

Doe-het-zelfprojecten

U zoekt inspiratie voor uw volgende doe-het-zelfprojecten? Wij laten u een paar fraaie voorbeelden zien, hoe onze medewerkers magneten bij zich thuis gebruiken.

Focusthema's

In het sitegedeelte met onze focusthema's vindt u een groot aantal magneten op verschillende eigenschappen gesorteerd.

De geschiedenis der magneten

Heeft u zich ook al afgevraagd, hoe en wanneer de magneet werd ontdekt en wat voor een geschiedenis daar achter steekt? Wij beantwoorden deze en nog meer spannende vragen rondom de geschiedenis van de magneten.

Productcatalogus

Laadt u hier de catalogus in pdf-formaat met alle producten van de online shop van supermagnete nl.