Innaaibare magneten van neodymium

Hier vindt u platte, in stevig kunststof folie gesealde neodymium schijfmagneten om in stof, zeildoek, kleding en ander textiel materiaal in te naaien. Kiest u uit verschillende groottes en het soort huls (vierkant of rond) de passende magneet voor uw gebruiksdoel.
Dankzij de kunststof ommanteling zijn de magneten waterdicht en roestvast en kunnen ze in de wasmachine* worden gewassen en in de buitenlucht en in natte omgevingen worden gebruikt. Naait u bijvoorbeeld een paar van deze magneten in een douchegordijn, om het gordijn aan de kuip te doen hechten.

Voor de meeste toepassingen zult u een magneetpaar nodig hebben, daarom worden de magneten in paren op een kunststof strip geleverd. De kunststof strip scheidt de magneetparen en maakt het gebruik eenvoudiger:

  • Neemt u gewoon twee tegenover elkaar liggende magneten van de strip weg en laat u ze aan elkaar vastzitten..
  • Naait u de onderste magneet aan de stof. De bovenste magneet schermt het magneetveld goed af, zodat de magneten tijdens het naaien niet aan het voetje van de naaimachine** blijven hangen.
  • Naait u nu eerst de bovenste magneet als tegenstuk vast. Zo garandeert u, dat de magneten elkaar niet plotseling afstoten.

Innaaibare magneten