• Meer dan 35 milj. magneten op voorraad
  • Meer dan 225 000 bestellingen/jaar

Hechtoppervlakken voor magneten

Hechtondergronden (ook hechtvlakken genoemd) maken het mogelijk magneten op een willekeurige plaats naar keuze aan te brengen. Een paar van onze producten kunnen worden vastgeschroefd, anderen zijn echter zelfklevend en kunnen zonder te boren worden aangebracht. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid met magneetverf een passende hechtondergrond voor magneten te maken.
Voor welke soort hechtondergrond u ook kiest: Na het bevestigen van een hechtondergrond kunt u er de magneten snel op aanbrengen en naar behoeven net zo snel weer verwijderen. Boodschappenlijstjes, ansichtkaarten, posters en andere dingen kunt u dankzij deze hechtvlakken simpel en flexibel bevestigen. Onderstaand hebben wij een lijst met links naar passende productcategorieën voor u samengesteld. Veel plezier bij het doorbladeren!
Opgelet alstublieft: Hechtondergronden zijn zelf niet magnetisch. Ze dienen alleen als vlak, waar magneten aan blijven vastzitten.

Verdere informatie

Houdt u er bij het door u geplande project rekening mee dat de maximaal mogelijke houdkracht van een magneet ervan afhangt, in welke richting de kracht op de magneet inwerkt. Uitvoerige informatie hierover vindt u op de FAQ pagina over het thema "Waarin verschillen de houdkracht en de verschuifkracht/afschuifkracht van elkaar?".
Wanneer u magneetverf of een glazen magneetbord als hechtondergrond voor magneten uitkiest, moet u er u bewust van zijn dat niet alle magneten daaraan zullen blijven vastzitten. Op de FAQ-pagina's "Welke magneten zijn geschikt voor het gebruik op wanden met magneetverf?" en "Welke magneten zijn geschikt voor glazen magneetborden?" vindt u waardevolle informatie.