Q-15-08-01-STIC

Blokmagneet zelfklevend 15 x 8 x 1 mm

Neodymium, N35, vernikkeld
direct leverbaar

Beschrijving

De handige oplossing indien u een blokmagneet wilt opplakken. Het gaat hier om een erg plat blokmagneetje (15 mm lang, 8 mm breed, 1 mm dun) met een zelfklevende zijde. Gewoon de folie wegtrekken en opplakken en klaar is het creatieve knutselidee. Met de Q-15-08-01-STIC kunnen ook diverse kantoorbenodigdheden praktisch worden opgeborgen. De zelfklevende magneten worden in paren geleverd. Wanneer u bijvoorbeeld 20 stuks bestelt, ontvangt u 10 paar magneten.

Opgelet alstublieft: Zelfklevende magneten moeten op hiervoor geschikte oppervlakken worden aangebracht en aangedrukt en voldoende kunnen rusten om optimaal te hechten. Leest u hiervoor alstublieft onze FAQ over zelfklevende magneten.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID Q-15-08-01-STIC
EAN 7640155436199
Materiaal NdFeB
Vorm Blok zelfklevend
Afmetingen 15 x 8 x 1 mm
Tolerantie +/- 0,1 mm
Magnetiseringsrichting As 1 mm
Coating Vernikkeld (Ni-Cu-Ni)
Magnetisering N35
Houdkracht ca. 600 gr (ca. 5,88 N)
Max. gebruikstemperatuur 80°C (evt. lager)
Lijm 3M, nr. 467MP
Houdbaarheid kleefstof 12 maanden (ca.)
Gewicht 0,91 gr
Technische gegevens lijm
Pdf-specificatieblad

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
Elke verpakking bestaat uit een strip met 10 paren, bevat dus 20 afzonderlijke magneten. Wanneer u in de shop 20 stuks bestelt, krijgt u een strip zoals op de afbeelding.

Klik om te vergroten
De magneten worden in paren geleverd, dus altijd de ene helft met een zelfklevende zuidpool, de andere helft met een zelfklevende noordpool.
Zelfklevende magneten dienen op geschikte oppervlakken te worden aangebracht, vastgedrukt en moeten dan rusten, om optimaal te hechten. Leest u hiervoor alstublieft onze FAQ FAQ over zelfklevende magneten.
Opruimen in een handomdraai: Gewoon een blokmagneet op het gewenste oppervlak plakken en de schijnbaar zwevende schaar is altijd keurig binnen handbereik.
Elke magneet is aan eén kant zelfklevend. Dankzij een klein lipje kan de folie goed worden weggetrokken.
Naar boven