• Meer dan 40 miljoen magneten op voorraad

Cadeautips: onze persoonlijke favorieten

Als cadeaus zijn vaak precies die dingen geschikt, die men zelf geweldig vindt. Tenslotte is ook voor de ontvanger uitsluitend het beste goed genoeg. Iets origineels, beproefds, fraais - en handigs! Geheel onder dit motto verraden u hier supermagnete-medewerkers hun magnetische favorieten.
Meer inspiratie voor cadeaus vindt u in onze cadeauvinder.

Manuela Müller, Junior content management
"De kinderen in mijn kennissenkring zijn dol op de MagNICI magnetische knuffeldieren. Want ze klemmen zich overal vast en verspreiden dan hun portie "cuteness". Maar psst ... ich verraad u een geheim: In plaats dat ik de gekochte magneetdiertjes cadeau te doen heb ik af en toe ook een schattig diertje voor mezelf behouden. Zo versieren ze in mijn woning staande lampen en houden ansichtkaarten op het magneetbord vast.
Gelukkig omvat ons MagNICI-assortiment een grote keus en wordt telkens weer groter, daardoor ben ik bij de kinderen altijd diegene met de coole cadeaus. Voor de komende Kerst ben ik ook al voorzien. Welk magneetdier zal de favoriet van uw kinderen worden?"
Nadja Ciresa, Klantadvies
"Wij gebruiken de Silvy-sets op onze boot en hebben ook al verschillende sets aan onze camper vrienden cadeau gedaan. De pads kan men ook. zonder de glazen supergoed gebruiken om haakmagneten of notities op aan te brengen. Een product, waar men ronduit plezier aan beleeft.
Voor echte genieters zijn ook glazen van kristalglas verkrijgbaar. Voor ons vissersbootje volstaan de kunststof glazen met het chique uiterlijk met facetslijping."
Sylvia Mader, Kennismanagement
"Graai, graai in de taas ... o nee, de sleutel is weg! Waar heb ik hem nu al weer weggelegd? Wie kent deze alledaagse situatie niet ... de juiste sleutel is net niet bij de hand, wanneer men hem zo dringend nodig heeft: Huis-, raam-, auto-, fiets-, garagesleutel en nog veel meer.
Ik vind het magnetische sleutelbord van geolied perenhout zowel qua vormgeving zeer aansprekend als ook uiterst handig. Wanneer ik alle sleutels op een blik zie, verlies ik minder tijd met zoeken, behoud het volledige overzicht en zie ook meteen, wanneer een sleutel ontbreekt. Het perfecte cadeau voor eenieder, die zijn tijd liever aan de belangrijkere dingen in het leven wil besteden dan aan het zoeken naar een sleutel."
Michelle Flück, Junior content management / Marketingassistente
"Koken is met de juiste uitrusting meteen nog veel leuker. Dankzij de ingebouwde magneten blijft de onderzetter aan mijn koelkast hangen. Zo verfraait hij hem met een cool motief en is tegelijkertijd altijd klaar voor het grijpen – wat handig!
Of het nu om de hartstochtelijke hobbykok gaat of om de keukenmijder: Dit handige keukengerei is naar mijn mening een perfect cadeau en maakt het leven wat eenvoudiger."
Sabine Meunier, klantadvisering
"Magneetstrips vindt ik een mooi en praktisch cadeautje voor vrienden en familie. Voor een magneetbord is niet overal plek, maar voor een smalle magneetstrip is in elke woning een passend plekje te vinden.
En vrijwel iedereen kent dat, dat je je aantekeningen, boodschappenlijstjes, afsprakenkaartjes enz. altijd precies dan niet vindt, wanneer je ze nodig hebt. Op de magnetische strip kan je echter al deze belangrijke dingen bevestigen en heb je ze dan op één plek bij elkaar.
Ik ga mijn zoon ook zo'n magneetstrip cadeau geven. Dan kan hij daar zijn huiswerk, afspraken, concerttickets ophangen."
Fabian Schryber, Inkoop
"Ik houd van cadeaus, die door de cadeauontvanger telkens weer een keer worden gebruikt – en zo dus ook langer plezier opleveren. Magneten horen daar in elk geval bij, zij het als iets praktisch of als iets om mee te spelen. Deze staaf- en kogelmagneten zijn een goed voorbeeld voor zoiets speels: Een paar simpele neodymium magneten, die men tot alle mogelijke figuren kan samenbouwen. Dat wordt nooit saai, want zodra men de magneten in zijn vingers krijgt, begint men er intuïtief mee te spelen en kan er ook bijna niet meer mee ophouden.
Zulke staaf- en kogelmagneten zijn een geweldig cadeau voor iemand, die verder al alles heeft."
Rosalba Fabiano, kantoormanagement
"Heden ten dage zijn vele koelkasten niet meer magnetisch en dus ontbreekt er een plek waar men ongecompliceerd kaarten kan ophangen.
Toen ik dan zag, dat er fotokoorden zijn, beviel het product mij meteen. Ik ga mijn lieve zus een fotokoord cadeau doen, zodat ze daaraan kaarten en familiefoto's kan ophangen.
Wat mij daaraan bijzonder goed bevalt is, dat men met de fotokoorden een heel goed te variëren interieurdecoratie heeft. De kleine magneten die worden meegeleverd houden overigens verbazingwekkend goed aan het koord."
Pavlina Hobi, leiding klantadvies
"Op de een of andere manier kent toch iedereen die ene persoon, bij wie men zich bij elke verjaardag en andere feestdag echt suf peinst, wat men hem zou kunnen schenken. Vaak is het probleem, dat deze persoon blijkbaar al alles heeft.
Precies voor dit soort gevallen ben ik nu met dit ontbijtsetje voorbereid. Het verenigt iets esthetisch met iets practisch. En omdat de set ook exclusief is, kan ik er zeker van zijn, dat de ontvanger het nog niet heeft.
Het lemmet van het Panorama Knife beeldt de contouren van de bekendste Zwitserse bergen af. In het snijplankje zijn magneten verwerkt, zodat het mes eraan vast blijft zitten en daardoor niet kan worden verloren – ideaal voor wandelingen of picknicks.
Martin Albert, kwaliteitsmanager
"Goud is niet magnetisch, diamanten zijn niet magnetisch, bitcoins zijn niet magnetisch. De schatzoeker vindt ik desondanks geniaal en ik doe hem dit jaar een paar vrienden cadeau, die eindelijk ook eens buiten aan het water naar schatten moeten zoeken in plaats van de hele dag achter de computer door te brengen.↲↲Uiteindelijk vinden ze oud bestek of een paar andere nuttige dingen voor het huishouden. Die kunnen ze dan mooi online op eBay verkopen. Maar dat is dan al weer aan de pc ;-)"
Patricia Gebhardt, BI management / Marketingassistentie
"Nooit meer je veters knopen? Dat gaat dankzij Zubits®! Slechts 1 keer inrijgen, daarna sluiten de magneten uw schoen veilig en betrouwbaar. Met de verschillende groottes en kleuren vindt u voor elke schoen de juiste sluiting.
Zubits® zijn een practisch cadeau voor iedereen, die zijn veters niet wil of kan strikken. Bovendien vind ik het veel leuker iets cadeau te doen, dat niet gewoon op een gegeven moment alleen nog maar rondslingert en stof verzamelt, maar dat werkelijk nuttig is."
Stephan Kirsch, leider online-marketing
"Een geniaal cadeau voor alle creatievelingen, visionairen en natuurlijk families met kinderen. Met de whiteboardverf kan elke wand resp. elk oppervlak in een reusachtige tekenbord worden omgetoverd.
Niet alleen kinderen zullen het geweldig vinden, wanneer je je creativiteit de vrije loop kunt laten en de wanden met bonte kleuren kunt voltekenen. Gecombineerd met een grondlaag van magneetverf kunnen ook nog doodeenvoudig magneten in het kunstwerk of in het visionaire strategische concept worden geïntegreerd.
Kortom: het must have-cadeau voor groot en klein."
Denis Dubief, klantenadvisering
"Gelukkig zijn mijn vader en mijn zwager hobbyhandwerkers: Zo heb ik nooit problemen, om hen iets cadeau te doen, dat tegelijkertijd praktisch is en hun plezier doet.
In onze categorie «werkplaats» hebben we vele coole gadgets, die hier bij uitstek geschikt voor zijn. Bijvoorbeeld deze werkhandschoenen, waar op de handrug een magneet is ingenaaid. Zo moeten de ontvangers van dit cadeau tijdens het klussen nooit meer naar spijkers, schroeven en co. zoeken."
Pablo Schläpfer, leiding informatica
"Ook al is de tangram-kubus goed geschikt voor kinderen, hij is geenszins alleen voor hen interessant. Met de challenge-kaarten in de set kan men verschillende vormen nabouwen. Dat is echter helemaal niet zo makkelijk als het er op de eerste blik uitziet. Een beetje het ruimtelijk voorstellingsvermogen te trainen schaadt ook een volwassene zeker niet!
Dus is dit 3D-tangram een cadeau voor mensen van elke leeftijd, maar in het bijzonder voor liefhebbers van puzzle cubes en andere logica-spelletjes."

Anja Rosebrock, klantadvies
"Of het nu om uw vakantieherinneringen of een foto van uw geliefde huisdier gaat - in deze fotolijst komt elke foto super tot zijn recht. Hij integreet zich elegant maar ook zeer bescheiden in mijn huiselijke omgeving. De foto van mijn kater Diego siert momenteel mijn bureau bij supermagnete.
En last but not least mijn cadeautip: Foto van uzelf erin doen, mooi inpakken en dierbare mensen zoals uw partner of ouders cadeau doen!"

Isabell Nreca, klantadvies
"Wanneer men het leistenen magneetbord in de hand neemt, dan merkt men meteen dat het om een hoogwaardig product gaat. Het is zowel edel als ook rustiek, een erg interessante mengeling!
Met zo'n tijdloos voorwerp als cadeau kan men er nooit naast zitten. Bevestigt u toch een foto van uzelf en de ontvanger van het cadeau op het bord - dat zorgt nog voor een persoonlijk tintje."


Martina Birchler, expert
"Ik weet precies, wie ik de set houten kubusjes cadeau doe! Mijn 8-jarig petekind, dat bevalt hem beslist. Hout is een leuk materiaal en de kubus heeft iets tijdloos, waaraan men lang plezier kan hebben en zijn creativiteit de vrije loop kan laten.
Nu is echter nog de vraag: Wat geef k mijn andere vier petekinderen cadeau? Maar in onze categorie Cadeauideeën vind ik zeker voor elk wat passends."


Darien Stutz, Systeemingenieur
"De fanvin ga ik aan mijn voetbalminnende vrienden cadeau doen. Hij ziet er aan de auto sportief uit en is een goed alternatief voor de hawaiikettingen en 'handschoenen' die men normaal gesproken over de terugkijkspiegels van de auto aanbrengt.
En het hoeft ook niet altijd voetbal te zijn, men kan ze natuurlijk ook voor andere gelegenheden gebruiken - waarom niet bij een binationale bruiloft de stretchlimousine met de vinnen van beide landen versieren?!"

Piera Forleo, klantenadvisering
"Deze unieke houten vazen zijn enig in hun soort, echte unica, en hebben een schappelijke prijs-kwaliteitverhouding.
Het bste aan het product: vanwege de ingebouwde magneet en een metalen plaatje als tegenstuk staat de vaas stevig op elk tafelkleed. Zo overleeft hij ook elk familiefeest!
Deze vazen zijn stijlvol, tijdloos en super, wanneer men iemand verrassen of een cadeau geven wil."

Hans Schoor, klantenadvisering
"Dit messenblok is een geweldig geschenk voor mijn vader. Hij is hobbykok en zal er blij mee zijn, dat de messen zo altijd klaar voor het grijpen staan. Bovendien ontziet deze manier van bewaren de goede messen, want in de la gaan ze - zoals bekend - eigenlijk kapot.
Het blok is in twee houtsoorten verkrijgbaar, maar in notenhout bevalt het me bijzonder goed ... dat zou eigenlijk ook goed in mijn eigen keuken passen!"

Sylvia Hegelbach, office manager
"Juist bij kerstcadeaus is het mooi, wanneer men met de aankoop een goed doel ondersteunt. Bij de MadagasCar auto's en vliegtuigen gaat onze complete winst als donatie aan een kinderhulporganisatie op Madagascar.
Maar het bevalt me ook, dat de blikken decomagneten alle unica sind. Bovendien ziet men, dat ze met veel liefde voor de details werden vervaardigd. De kleine auto's en vliegtuigen zijn een goede blikvang aan de koelkast en natuurlijk een prachtig cadeau voor oldtimer-fans."

Marianne Gerhard, expert
"De schattige diertjes zijn mijn absolute favorieten.
Ik heb er thuis altijd een paar van in voorraad, want ze zijn perfect geschikt als klein, spontaan meebrengsel. En met een tegoedbon in hun buik veranderen ze zich in een in alle situaties passend cadeau."

Fausto Colombo, klantenadvisering
"Omdat de Machoset me zo bevalt, heb ik hem tot nu toe al twee keer cadeau gedaan. Mijn vader heeft hem afgelopen Kerst gekregen: Hij begon er meteen mee te spelen en vergat daarbij alles om zich heen.
Het was mooi om te zien, dat het bij hem in de smaak viel. De Machoset was het beste cadeau van de avond: ongebruikelijk en origineel!"

Janine Stahn, klantenadvisering
"De fonkelende Swaroviski steentjes verlenen deze decoratieve magneten een zeer chique uitstraling en passen goed bij de Kersttijd. Voor echte Kerstfans hebben we zelfs een versie met stermotief - perfect om kerstkaarten aan de koelkast op te hangen.
Mijn tip: Op een donkere achtergrond komen de Diamond magneten bijzonder fraai tot hun recht. Omdat vrouwen dol zijn op glitter, is het een fraai geschenk voor je zus, vriendin of moeder."


Yann Gaillard, inkoop
"Kerst en glühwein? Natuurlijk. Maar heeft u al eens een keer in de winter gegrild? Nodigt u toch een paar jong gebleven vrienden uit en probeert u het. Buiten op het balkon zorgt de gril voor warmte, binnen lokken koud bier en vrolijk kroonkurken-afstandswerpen aan de bierboom. Proost!"