• Veel positieve waarderingen
  • Meer dan 225 000 bestellingen/jaar

Silwy metaal-nano-gel pads Ø 6,5 cm

zelfhechtende hechtondergrond voor magneten, herbruikbaar, met kunstleer bekleed, set van 4, in verschillende kleuren


Prijs
1 set 17,23 EUR/set
incl. btw excl. verzending

17,23 EUR

incl. btw excl. verzending

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Beschrijving

Met de zelfhechtende metaal-nano-gel pads van silwy creëert u op bijna elk oppervlak een hechtondergrond voor magneten. Geheel zonder te boren, schroeven of permanent vast te plakken. Dankzij de gellaag kunt u deze geniale pads zonder restsporen verwijderen en willekeurig vaak hergebruiken. Ze zijn ideaal als toebehoren voor woonmobielen, woonwagens, campers, boten, jachten, zeilboten of ook bij u thuis.

De silwy metaal-nano-gel pads kunnen op vele manieren worden gebruikt. Met behulp van bord- of koelkastmagneten kunt er bijvoorbeeld notitieblaadjes, foto's, ansichtkaarten enz. op bevestigen. Bijzonder clevere bevestigingsmogelijkheden ontstaan in combinatie met magneethaken. Daarmee creëert u bijvoorbeeld een ophangmogelijkheid voor lichte jassen, doeken of sleutels. Zonder magneet zijn de gel-pads ook als wandbescherming voor deurgrepen of wc-deksels geschikt.Opgelet a.u.b.:: Metaal-nano-gel pads zijn niet weersbestendig en dienen daarom niet permanent buiten te worden ingezet. De kleefkracht van de pads wordt op den duur door hitte, zonnestraling, regen en waterdamp verminderd.

Binnenin de gel pads zit een flexibele metaalfolie verstopt, waar de magneten hun houvast aan vinden. Aan de achterkant bevindt zich een unieke gellaag, die wederom voor het stevige en zekere houvast van de pads zorgt. Om een pad aan te brengen, trekt u de beschermfolie van de gellaag en drukt u de pad op het gewenste oppervlak vast. Indien u hem wilt verplaatsen, hoeft u hem alleen te verwijderen, met helder water af te spoelen en vervolgens kort te laten drogen. En meteen is de metaal-nano-gel pad weer klaar voor gebruik. Om hem schoon te maken veegt u de pad met een vochtig doekje af.

Technische gegevens

Artikel-IDNGP-06
Merksilwy
Doorsnede6,5 cm
Dikte3 mm
Materiaalhoogwaardig kunstleer
Made inDuitsland
Gewicht80 gr/set

Video's

...

Aanbevolen toebehoren voor dit product

Laden ...
1 st. 10,10 EUR/st.*
v.a. 3 st. 9,00 EUR/st.*
v.a. 10 st. 8,02 EUR/st.*
v.a. 20 st. 7,54 EUR/st.*
v.a. 40 st. 7,12 EUR/st.*
Korting aanvragen v.a. 220 st.
Beschikbaar: 520 st.

Toepassungen van onze klanten met dit product