U bent hier:
WS-ADH-01

UHU MAX REPAIR

Lijm voor magneten, watervast, zonder oplosmiddelen, verpakking 20 g
direct leverbaar

Beschrijving

"Met welke lijm kunnen neodymium en ferriet magneten worden vastgelijmd?" Deze vraag is eén van de meest gestelde toepassingsvragen van onze klanten. Daarom hebben wij zelf uitvoerige tests gedaan en komen tot het volgende resultaat: Gebruikt u voor het vastlijmen van supermagneten de UHU MAX REPAIR-lijm! Hij houdt op poreuze en niet-poreuze materialen, is watervast, voegenvullend en flexibel. Bovendien is hij bestand tegen vibraties, schokken en temperaturen van -40 °C tot +120 °C. Voor verdere gedetailleerdere informatie leest u alstublieft de technische documentatie (ca. 25 KB, uitsluitend in het Duits beschikbaar)
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID WS-ADH-01
Made in Duitsland
Gewicht 20 gr

Misschien bevalt u dit ook

Aanbevolen toebehoren voor dit product

Schijfmagneet (zelfklevend) Ø 10 mm, hoogte 1 mm, neodymium, N35, vernikkeld
Schijfmagneet (zelfklevend) Ø 10 mm, hoogte 1 mm
Neodymium, N35, vernikkeld
20 st. 0,28 EUR/st.

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
Of het nu om hout, textiel, leer, kurk, metaal, glas, kunststof, rubber, keramiek, steen of beton gaat: Deze lijm komt zijn belofte na!


Opgelet: Bepaalde kunststoffen zijn niet geschikt om te lijmen: Polyethyleen (PE), polypropyleen (PP) en teflon (PFTE) en ook andere kunststoffen met geringe oppervlaktespanning.

Klik om te vergroten
Indien u magneten op papier of karton wilt plakken, bevelen wij u in plaats van lijm ons grote keus aan zelfklevende magneten aan (rond en rechthoekig verkrijgbaar).

Toepassungen van onze klanten met dit product