• Meer dan 35 milj. magneten op voorraad
  • Veel positieve waarderingen

Innaaibare magneten 18 x 2 mm vierkant, houdt ca. 1,9 kg

waterdicht, met vierkant pvc hoesje


Prijs en korting
10 st. 0,95 EUR/st.
v.a. 40 st. 0,90 EUR/st.
v.a. 80 st. 0,88 EUR/st.
v.a. 160 st. 0,85 EUR/st.
Korting aanvragen v.a. 500 st.
incl. btw excl. verzending

9,50 EUR

incl. btw excl. verzending

direct leverbaar

Beschikbaar: 82 790 stuks

Levertijd: 2-5 werkdagen

Hoeveelheid

Beschrijving

Dit zijn in een vierkante plastic beschermzakje ingesealde schijfmagneten (18 x 2 mm) met een houdkracht van bijna 2 kilo. Ze kunnen in kleding worden ingenaaid of in natte omgevingen worden gebruikt, zonder te roesten. Elke verpakkingseenheid bestaat uit een strip met 5 paren, bevat dus 10 afzonderlijke magneten. Wanneer u de magneten in paren wilt gebruiken, helpen de aanduidingen "+" en "-" op het plastic hoesje u erbij, een passend paar te vinden.

Dankzij de kunststof ommanteling kunnen de magneten in de wasmachine worden gewassen. Om schade aan de machine of het textielgoed te vermijden, dient u de van magneten voorziene kleding in een waszak te wassen en het fijnwasprogramma te laten lopen (zonder te centrifugeren). Wast u de magneten in geen geval heter dan 80° C, aangezien de magneten anders worden gedemagnetiseerd.

Technische gegevens

Artikel-IDM-SEW-03
EAN7640155433945
MateriaalNdFeB
Houdkrachtca. 1,9 kg (ca. 18,6 N)
VormSchijf
Doorsnede18 mm
Hoogte2 mm
Zijdelengte pvc beschermzakje35 mm
CoatingZink (Zn)
MagnetiseringsvormN35
Gewicht4 gr
Pdf-specificatieblad

Video's

...
Tijdens het naaien moet men opletten, aangezien normaal gesproken veel onderdelen van de naaimachine (steekplaat, naaivoet, naald) ferromagnetisch zijn en de magneet daaraan kan blijven hangen.
Dankzij de pvc omhulling kan de magneet direct op de stof worden genaaid.
Gebruiksvoorbeeld: Een naaister naait een bloes voor een oudere vrouw. De bloes moet met eén hand kunnen worden geopend en gesloten. Hier vormen innaaibare magneten een perfect alternatief voor knopen.
Aan beide zijden van de bloes wordt eén magneet in pvc-huls tussen twee lagen stof gelegd en vervolgens zorgvuldig ingenaaid.
In de ingenaaide toestand is de magneet praktisch onzichtbaar.