NMT-30-STIC

Zelfklevend magneetband neodymium

30 mm breed, Leverlengte 1 m
direct leverbaar
1 m

Beschrijving

Dit zelfklevend magneetband beschikt over een sensationele houdkracht van 450 g/cm▓ en is daarmee ca. 4x sterker dan gebruikelijk magneetband. Het gebruik van neodymium-ijzer-boor, dat ook voor de productie van supermagneten wordt gebruikt, maakt dit mogelijk.
Het neodymium magneetband is 30 mm breed en geschikt om zware niet-magnetische voorwerpen aan metalen oppervlakken te bevestigen. Het is perfect, wanneer een hoge houdkracht vereist is, maar er heel weinig ruimte is (manneer bijvoorbeeld iets moet worden afgetekend).
Opgelet: Magneten hechten niet aan dit magneetband!

Het magneetband wordt in rollen van 1 meter lengte geleverd. Indien u bijvoorbeeld 3 meter bestelt, ontvangt u 3 afzonderlijke rollen van 1 meter.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID NMT-30-STIC
Lijm 3M, Nr. 9448A
Houdbaarheid kleefstof 6 maanden (ca.)
Breedte 30 mm
Dikte 1.5 mm
Magnetiseringsvorm isotroop
max. gebruikstemperatuur 100░C
Houdkracht 450 g/cm²
Gewicht 230 gr/m

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
Het magneetband is in rollen van 1 meter verkrijgbaar en kan heel eenvoudig met de huishoudschaar op de gewenste lengte worden geknipt.

Klik om te vergroten
Zelfklevend magneetband dient op hiervoor geschikte oppervlakken te worden aangebracht, vastgedrukt en met rust te worden gelaten, om optimaal te hechten. Leest u alstublieft hiervoor onze FAQ FAQ over zelfklevende producten.
Magneten houden nit op dit zelfklevend magneetband. Ze zouden het band demagnetiseren. Als hechtondergrond voor magneten zijn onze magnetische strips geschikt.
De er op gelegde fluxdetector maakt hier zeer fraai de streepvormige magnetisering haaks op de bandlengte zichtbaar. Noord- en zuidpolen wisselen elkaar hierbij eng op elkaar af. Dit brengt een hogere houdkracht bij direct contact met ferromagnetische oppervlakken met zich mee.
Eenvoudigweg voldoende groot stuk magneetband aanbrengen ...
... en de zakrekenmachine is altijd binnen handbereik.
Ook aanwijzingsborden kunnen snel en flexibel worden aangebracht.
Zelfs grotere voorwerpen, zoals bijvoorbeeld deze perforator, blijven op spookachtige wijze hangen.