MB-19

Magneetstrip zelfklevend 80 cm

Zelfklevende hechtondergrond voor magneten, van metaal
direct leverbaar

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Beschrijving

Zelfklevende magneetstrip 80 cm in verschillende kleuren

Deze smalle zelfklevende metalen strip (80 cm lang) is een ideale hechtgrond voor kleine magneten. Hiermee kunt u kaarten, eventkalenders, foto's, visitekaartjes, kindertekeningen, posters enz. aan de magneetstrip ophangen.
De achterkant van de strip is van zelfklevend polsterschuim voorzien. Gewoon de folie wegtrekken, de strip aandrukken en klaar is Kees. Heeft u een langer magneetvlak nodig? Indien gewenst kunt u meerdere van deze metalen strips achter elkaar rangschikken.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID MB-19
Lengte 80 cm
Breedte 4,85 cm
Dikte metaallaag 1 mm
Totale dikte 2 mm
Gewicht 260 gr

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
Het polsterschuim hecht zeer sterk aan verschillende oppervlakken en kan niet weer spoorloos worden verwijderd. Belangrijk: De lijm hecht alleen bij vol contact met de ondergrond met volle kracht. Hoe gladder, des te beter de werking. Vermijdt u onrgelmatige of ruwe oppervlakken.

Alle aanwijzingen betreffende onze zelfklevende producten vindt u in onze FAQ.

Klik om te vergroten
Opgelet alstublieft: De strip zelf is niet magnetisch, maar biedt een metalen ondergrond, waar magneten goed aan blijven vastzitten.
De magneetstrip is prima geschikt om sieraden en andere lichte gebruiksvoorwerpen op te hangen. Op de foto werden kleine witte haakmagneten gebruikt, die bijna niet opvallen op de witte strip. Zware voorwerpen zullen er daarentegen niet aan blijven hangen, omdat het metaal van de strip erg dun is.