MS-A4

Gekleurde magneetfolie

om te etiketteren en te knutselen, A4-formaat
direct leverbaar

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Beschrijving

Om te etiketteren, knutselen, markeren - aan uw fantasie worden vrijwel geen grenzen gesteld. De magneetfolie in A4-formaat is in 13 verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder wit, zwart, grijs, zilver en goud. De magneetfolie is 1 mm dik en kan eenvoudig op maat gesneden en beschreven worden. Bij kamertemperatuur is de folie elastisch en kan goed worden bewerkt.

De magneetfolie bestaat uit strontiumferriet en flexibel kunststof. De voorkant is gelamineerd met lichtbestendig pvc en kan met potlood, balpen of watervaste viltstift worden beschreven. Met alcohol, wasbenzine en gum kunnen de opschriften gedeeltelijk weer worden verwijderd, er kunnen echter sporen zichtbaar blijven. Meer details vindt u in onze veelgestelde vragen over etikettering.

De foliën kunnen ook met digitale druk of zeefdruk worden bedrukt. Leest u hiervoor onze aanwijzingen over het bedrukken van foliën.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID MS-A4
Formaat ca. A4 (297 x 210 mm)
Dikte 1 mm
Magnetiseringsvorm Anisotroop
Houdkracht 80 g/cm²
Gewicht 230 gr

Andere eigenschappen en aanmerkingen

Met een paar handgrepen kan van felgekleurd magneetfolie een tangram-spel voor op het whiteboard of op het magneetbord worden geknutseld. Hier gebruikt: De kleuren roze, paars en grijs - maar natuurlijk zijn ook heel andere kleurcombinaties mogelijk.

Klik om te vergroten
De bovenop geplaatste fluxdetector maakt hier de streepvormige magnetisering bijzonder fraai zichtbaar. Noord- en zuidpolen wisselen elkaar daarbij in snelle volgorde af. Dit leidt tot een hogere houdkracht bij direct contact met ferromagnetische oppervlakken.
De folie is anisotroop gemagnetiseerd, daardoor beschikt hij over een hogere houdkracht dan veel standaard verkrijgbare magneetfoliën. Vergelijkt u de houdkrachtgegevens, voordat u een keus maakt.
Knutselen naar hartelust: De foliën kunnen simpelweg met een huishoudschaar doorgeknipt of met een stanleymes op maat worden gesneden.
Echt heel praktisch: Wanneer ze in het juiste licht worden geplaatst, zoals hier op onze rode magneetstrip, komen de magnetische silhouetten nog beter tot hun recht.
Een paar keer knippen met de schaar en klaar zijn de praktische tekens, die bij de brainstorm helpen.
U kunt in onze shop ook magneetsymbolen van voorgestanst magneetfolie kopen, als u de tekens niet zelf wilt uitknippen.
Snel gemaakt en goed zichtbaar: De magnetische pijl, informeel met de hand beschreven, wijst de weg.
Magneetfolie is niet geschikt als hechtingsondergrond voor het aanbrengen van magneten! De magneten zouden de folie zelfs demagnetiseren. Als hechtingsondergrond voor magneten zijn onze magneetborden geschikt.