MT-07

Gekleurd magneetband 7 mm

om zelf te beschrijven en op maat te knippen, Rollen à 1 m
direct leverbaar

Kiest u alstublieft de door u gewenste variant uit.

Beschrijving

Dit magneetband is 7 mm breed en in vier verschillende kleuren verkrijgbaar. Het bestaat uit strontiumferriet, de voorkant is met lichtbestendig pvc gelamineerd. Met een huishoudschaar kan het op de gewenste lengte worden geknipt en worden beschreven met potlood, balpen of watervaste viltstift. Met alcohol, wasbenzine en potloodgum kunnen de opschriften gedeeltelijk weer worden verwijderd, er kunnen echter sporen zichtbaar blijven. Gedetailleerde informatie hierover in onze Veelgestelde vragen Bordjes en etiketten. Magneetband kan ook met digitale druk of zeefdruk worden bedrukt. Leest u hiervoor onze aanwijzingen over het bedrukken van magneetband.

Het beschrijfbare magneetband wordt in stuklengtes van 1 meter geleverd. Indien u bijvoorbeeld 3 meter in de kleur rood bestelt, ontvangt u drie rollen à 1 meter.
Verdere eigenschappen en aanwijzingen lezen

Technische gegevens

Artikel-ID MT-07
Lengte 1 m
Breedte 7 mm
Dikte 1 mm
Magnetiseringsvorm anisotroop
Houdkracht 80 g/cm²
Gewicht 26 gr/m

Andere eigenschappen en aanmerkingen


Klik om te vergroten
De bovenop geplaatste fluxdetector maakt hier de streepvormige magnetisering bijzonder fraai zichtbaar. Noord- en zuidpolen wisselen elkaar daarbij in snelle volgorde af. Hierdoor ontstaat een hogere houdkracht bij direct contact met ferromagnetische oppervlakken.

Klik om te vergroten
Gekleurd magneetband kan voor alle soorten bordjes en labels worden gebruikt: Bijvoorbeeld voor de werkplanning op het whiteboard.
Of brengt u geprinte gekleurde etiketten op het schap aan.
... of gebruikt u gekleurd magneetband zonder het te beschrijven, gewoon als kleurcodering
Magneten houden niet op deze magneetbanden. Ze zouden de banden demagnetiseren. Als hechtondergrond voor magneten zijn onze magneetstrips geschikt.