• Meer dan 250 000 bestellingen per jaar

MagNICI magnetische pluchedieren

Rendier Jonte, met een ingenaaide magneet in elk pootje, ca. 12 cm


Artikelnummer LIV-123/reindeer2
Verkoopeenheid 1 stuk
Merk: NICI
Prijs
1 st. 10,07 EUR/st.
incl. btw excl. verzending

10,07 EUR

incl. btw excl. verzending

direct leverbaar

Beschikbaar: 73 stuks

Levertijd: 2-5 werkdagen

Rendier Jonte

Hoeveelheid

Beschrijving

Wie is er niet dol op de populaire pluchediertjes van NICI? Ook in ons assortiment scharrelen een paar van deze harige viervoeters rond - natuurlijk met magnetische pootjes of lijfjes! In de lijfjes of in elke voet resp. elke poot zitten krachtige magneten, met wiens hulp de schattige diertjes zich stevig aan koelkasten of magneetborden kunnen vasthouden.

De pluizige magneetdiertjes vinden echter niet alleen hun plekje op magneetboards en koelkasten - overal waar zich een ferromagnetisch oppervlak bevindt, voelen ze zich op hun gemak! Dus zijn de knuffelbeestjes ook regelmatig op tafelpoten, deurkozijnen, wandrekken of lampen te vinden. Maar de MagNICI pluchedieren zijn flexibel, want waar geen geschikte hechtingsondergrond voor magneten te vinden is, kunnen ze zichzelf meesterlijk aan voorwerpen zoals bijv. rugzakken, dunne takken, kabels of een kamerplant vastklemmen.

De magnetische NICI pluchebeestjes vullen onze ruime keus aan magnetische dieren perfect aan. Welk magnetisch dier van NICI kiest u?

Technische gegevens

Artikel-ID LIV-123/reindeer2
EAN 4012390483055
Merk
NICI
Uitvoering Rendier Jonte
Materiaal NICI pluche van polyester
Vulling Polyesterwatte
Wasbaar 30 ° C
Gewicht 22 gr
De Duitse onderneming NICI heeft zich sinds zijn oprichting 1986 tot een wereldwijd handelend merk ontwikkeld. Door de hoge qualiteit, het gebruik van hoogwaardige materialen (zoals het typische NICI pluche) en unieke designs heeft de onderneming wereldwijd de harten van talloze fans veroverd.

Aanbevolen toebehoren voor dit product

Laden ...