• Meer dan 250 000 bestellingen per jaar

FAQ - Vragen en antwoorden

Welke magneten zijn geschikt voor whiteboards?

Inhoudsopgave
Hier onder tonen wij u een een keus van verschillende magneten, die u op de volgende ondergronden kunt gebruiken:

Kantoormagneten

Al onze bordmagneten (met uitzondering van de magneetklemmen BA-013)zijn geschikt voor het gebruik op whiteboards en whiteboard folie. Dankzij de erin verwerkte neodymium magneten houden ze tot 20 A4-velletjes stevig aan het whiteboard vast.
De bordmagneten van de serie "Boston Xtra" hebben daarnaast het voordeel, dat de hierin verwerkte magneet net onder het oppervlak verzonken ligt. Hierdoor kan de magneet het krasgevoelige oppervlak van het whiteboard niet beschadigen.

Magneetband, magneetfolie en magneetkaders

Uit magneetfolie en magneetband kunt u zelf tekens of figuren uitknippen, die u op het whiteboard bijv. bij een brainstorm kunt gebruiken.
Met magneetkaders in de formaten A4 en A5 in elk 4 kleuren kunnen roosters, statistieken of aanwijzingen flexibel en goed beschut aan whiteboards worden opgehangen.

Onbewerkte magneten

Indien een nuchtere stijl u beter bevalt, kunnen wij u wij discrete neodymium magneten aanbevelen (kogels, kubusjes, staafjes). Deze magneten liggen goed in de hand en kunnen daardoor eenvoudig worden verwijderd en ergens anders bevestigd. Zij zijn bijzonder geschikt voor dunne dokumenten.

Ommantelde neodymium magneten

Bij alle neodymium magneten geldt: Verschuift u de magneten niet zonder onderlaagje over het whiteboard of schoolbord, aangezien er anders krassen zouden kunnen ontstaan.
Wij adviseren u het gebruik van met kunststof of rubber gecoate neodymium magneten, die whiteboards goed tegen krassen beschermen:

Verdere accessoires

Wij hebben ook veel whiteboardaccessoires in onze webshop, bijvoorbeeld magneetsymbolen, magnetische bordwissers en magnetische stifthouders.