U bent hier:
FAQ - Vragen en antwoorden

Welke magneten zijn geschikt voor magnetische naambordjes en naambadges?

Inhoudsopgave:

Kant-en-klare magnetische naamkaartjes

Voor magnetische naambordjes met een professionele uitstraling raden wij u onze kant-en-klare producten aan:
  • Naambordjesset (zie ook produktvideo)
  • Naambordje met kaartjeshouder (links op de foto zichtbaar)
  • Papier voor visitenkaartjes

Magnetische naambordjes zelf maken

Naambordjes met zelfklevende magneten

Per naambordje heeft u altijd 2 schijfmagneten nodig.
Plakt u eerst een zelfklevend magneetschijfje 10 x 1 mm midden op de achterkant van het zelfgemaakte naamkaartje. Als tegenstuk moet u aan de binnenkant van uw kleding een schijfmagneetje 10 x 2 mm of 10 x 3 mm aanbrengen.
Speciale gevallen:
  • Bij zware of grote naambordjes dient u ter zekerheid twee schijfmagneetjes achterop plakken (eentje links en eentje rechts) en twee tegenmagneten gebruiken.
  • Het dunne zelfklevende schijfje is niet geschikt voor erg dikke kleding (zoals bijv. een winterjas) - hier adviseren wij u het zelfklevende schijfmagneetje 20 x 2 mm en het schijfje S-20-02-N als tegenstuk te gebruiken.

Naambordjes met normale schijfmagneten

Per naambordje heeft u altijd 2 schijfmagneten nodig. U kunt gewoon twee even grote magneten gebruiken en een hiervan met lijm aan het naambordje bevestigen.
In het algemeen bevelen wij de schijfmagneten S-10-02-N of S-10-03-N aan. S-10-02-N zijn geschikt voor wat dunnere zomerkleding, S-10-03-N voor wat dikkere stoffen, bijv. een jasje. Bij nog dikkere kleding adviseren wij de dikkere schijfmagneten S-10-05-N te gebruiken.
Als lijm kunen wij u onze UHU MAX REPAIR aanbevelen. U dient de magneten voor het vastlijmen met een schuurpapiertje lichtjes op te schuren, om de werking van de lijm te verbeteren, en de lijm 24 uur te laten uitharden, voordat u hem belast.
Opgelet: Personen met pacemakers mogen de hier voorgestelde magnetische naamkaartjes in geen geval aanbrengen.

Naar boven