• Meer dan 35 miljoen magneten op voorraad

FAQ - Vragen en antwoorden

Vragen en antwoorden betreffende het klantaccount met login

Inhoudsopgave

Wat zijn de voordelen van een klantaccount?

Als geregistreerde klant heeft u volgende voordelen:
 • Eenvoudige en comfortabele bestelling
 • Overzicht over openstaande en afgesloten bestellingen
 • Tracking van uw leveringen
 • Pdf-download van rekeningen
 • Eenvoudig nabestellen van artikelen
 • Opslag van uw voorkeuren betreffend levering en betaling

Hoe kan ik een klantaccount aanmaken?

Klikt u hier, om op het aanmeldingsformulier voor de klantaccount te belanden. Zodra u uw aanmelding heeft afgesloten, worden uw persoonlijke gegevens bij de volgende bestelling overgenomen. Indien u veranderingen aan uw bestelgegevens wilt voornemen, kunt u dat te allen tijde direct in het bestelformulier doen.
U kunt vanwege de gegevensbescherming niet op bestellingen teruggrijpen, die u voor de invoering van de klantenlogin op 29-03-2017 bij ons heeft geplaatst, ook al werden deze via hetzelfde e-mail-adres afgewikkeld.

Hoe kan ik voorgaande bestellingen met mijn klantaccount verbinden?

 1. Opent u de link naar de statuspagina bij de bestelling, die u met uw klantaccount wilt verbinden. De link vindt u in onze e-mail met de bestelbevestiging.
 2. Kiest u op de statuspagina de optie "bestelling met account verbinden" (oranje knop rechts boven).

Wanneer deze optie niet verschijnt, kan dit twee oorzaken hebben:

Hoe kan ik mijn gebruikersgegevens veranderen?

Uw e-mailadres en uw paswoord kunt u heel eenvoudig onder Mijn account aanpassen. Op de pagina Mijn adressen heeft u bovendien de mogelijkheid uw rekenings- en leveradres aan te passen of te wissen.

Ik ben mijn paswoord vergeten. Wat nu?

Indien u uw paswoord vergeten bent, klikt u op Paswoord vergeten en vult u uw e-mail-adres in. Vervolgens zenden wij u een e-mail met een link, waarmee u een nieuw paswoord voor uw klantenlogin kunt vastleggen.
Wanneer u bij uw poging, uw paswoord terug te zetten, een foutmelding ontvangt, dan ligt dat er vermoedelijk aan, dat u nog helemaal geen klantaccount bij ons heeft aangelegd. Het aanleggen van een klantaccount is pas sinds 29-03-2017 mogelijk.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig en worden deze aan derden doorgegeven?

Wij bewerken uw gegevens onder strikte aanhouding van de geldende bestemmingen van de wet op bescherming van persoonsgegevens. Het vervatten, opslaan, gebruik, de bewerking en doorgifte van uw gegevens geschieden uitsluitend in overeenkomst met onze voor elk van deze stappen geldige bestemmingen ten aanzien van de bescherming van persoonsgegevens. Deze bestemmingen kunt u hier oproepen.
Alle gegevens , die u bij supermagnete nl invult, worden versleuteld overgedragen (HTTPS/TLS, herkenbaar aan het slotje in de adresbalk van de browser). Uw paswoord wort versleuteld opgeslagen en vanzelfsprekend nooit met derden gedeeld.

Hoe kan ik mijn klantaccount wissen?

Het spijt ons dat u uw klantaccount wilt wissen. Wanneer u uw account definitief niet meer nodig heeft, handelt u als volgt:
 1. Log u in in uw klantaccount.
 2. Klik op de knop "Account wissen", die zich helemaal onderaan de overzichtspagina Mijn account bevindt.
 3. Vul nu de vereiste gegevens in beide formuliervelden in en klik vervolgens op de knop daaronder.
Het wissen van uw account kan niet ongedaan worden gemaakt. Uw bestellingen en de daarvoor vastgelegde lever- en rekeningsadressen blijven echter onveranderd.

Kan ik ook zonder klantenlogin bestellen?

Natuurlijk! U kunt bestellingen nog steeds ook zonder een geregistreerde klantenlogin opgeven. U profiteert dan echter helaas niet van de voordelen van registratie".