• Meer dan 260 000 bestellingen per jaar

Silwy Magnetische kunststof glazen set van 6 shot clear

6 magnetische glazen van kunststof, 6 metaal nano gel pads


Artikelnummer MPG-15
Verkoopeenheid 1 set
Merk: silwy
Prijs en korting
1 set 71,13 EUR/set
v.a. 3 sets 68,08 EUR/set
v.a. 5 sets 66,60 EUR/set
incl. btw excl. verzending

71,13 EUR

incl. btw excl. verzending

direct leverbaar

Beschikbaar: 41 sets

Levertijd: 2-5 werkdagen

Aantal sets

Beschrijving

Het borreltje erna vormt de perfecte afsluiting voor het avondeten, ook bij de kampeer- of zeiltrip. Geniet u de in de magnetische silwy kunststof glazen voor shots. Het magnetische kunststof glas overtuigt met zijn elegante slijping met facetten, waardoor de kleur van de digestieve likeur nog intensiever lijkt. Het krasvaste, onbreekbare en bpa-vrije kunststof geeft u het gevoel van echt glas. De magneet in de bodem van het glas hecht stevig op de anti-slip metaal nano gel pad in leder look. De optimale verdeling van de magneetkracht in het glas en de onderzetter verhindert het omvallen van het borrelglas – ook op scheve en oneffene oppervlakken.
Staat bij de gezellige bijeenkomst rondom uw woonwagen, woonmobiel of campervan geen tafeltje ter beschikking dan blijven de onderzetters ook op vrijwel elk ander oppervlak vastzitten. Brengt u uw onderzetter bijvoorbeeld aan op het parkbankje, waar u net op zit. En meteen creeërt u een stabiele ondergrond voor uw glas.

Om lang plezier te beleven van uw camping borrelglas bevelen wij u aan, de glazen en en onderzetters met de hand af te wassen. De hoge temperaturen van de afwasmachine zijn slecht voor de magneten en verminderen hun houdkracht. De pads zijn na het afdrogen zo vaak u wilt herbruikbaar.

Onze tip: Bergt u de kunststof borrelglazen wanneer u ze niet gebruikt met de zelfklevende silwy metaalstrip plaatsbesparend aan de muur of het plafond op. De glazen blijven op hobbelige landweggetjes keurig aan de strip vastzitten en raken ook bij zeegang op boot- en zeiltrips niet aan het schuiven.

Aanwijzing: Stelt u de pads niet permanent aan de zon bloot. Door de hitte kan de gel smelten en de onderzetters worden onbruikbaar.

Leveringsomvang: 6 silwy kunststof magneetglazen shot 40 ml, 6 metalen nano gel pads zwart

Technische gegevens

Artikel-ID MPG-15
EAN 4260439971463
Merk
silwy
Hoogte 7 cm
Doorsnede 4 cm
Verpakkingsafmetingen 20 cm x 14,5 cm x 10 cm
Made in Duitsland
Gewicht 650 gr/set

Video's