• Meer dan 35 milj. magneten op voorraad
  • Meer dan 225 000 bestellingen/jaar

Silwy Magnetische kunststof glazen set van 2 longdrink grey

2 magnetische glazen van kunststof, 2 metaal nano gel pads


Artikel ID MPG-05
ve 1 set
Prijs en korting
1 set 50,79 EUR/set
v.a. 3 sets 47,74 EUR/set
v.a. 5 sets 45,71 EUR/set
incl. btw excl. verzending

50,79 EUR

incl. btw excl. verzending

direct leverbaar

Beschikbaar: 81 sets

Levertijd: 2-5 werkdagen

Aantal sets

Beschrijving

Wij zijn van mening: Cocktails smaken in de natuur altijd beter dan thuis. Wanneer ze op het campingfeest of op de party boot in mooie glazen geserveerd is het moment perfect. Het grijze kleurverloop en de slijping in facetten van deze silwy magnetische kunststof glazen voor longdrinks verlenen het glas een glamoureus uiterlijk. Deze magnetische glazen bestaan uit krasvrij, breukvast en BPA-vrij kunststof, geproduceerd in Duitsland. De magneet in de bodem van het glas hecht stevig en vast op de anti-slip metaal nano gel pad in lederlook. Brengt u de onderzetter op vrijwel elk oppervlak aan. Staat u rondom uw woonwagen, woonmobiel of kampeerbusje geen tafel ter beschikking, dan hechten de onderzetters ook op de motorkap. Door de optimale verdeling van de magneetkracht tussen glas en onderzetter kan het bierglas ook gevuld op licht aflopende oppervlakken worden weggezet. Probeert u het uit!

Om lang plezier te hebben van uw magnetische glazen raden wij u aan, de glazen en de onderzetters met de hand af te wassen. De hoge temperaturen in de afwasmachine schaden de magneten en verminderen hun houdkracht. De metaal nano gel pads zijn na het drogen zo vaak u wilt herbruikbaar. Deze glazen bieden wij ook in de kleur clear aan.

Onze tip: Bergt u de kunststof cocktailglazen, wanneer ze niet in gebruik zijn, met de zelfklevende silwy metaalstrip plaatsbesparend aan de wand of aan het plafond op. De glazen blijven ook op hobbelige landweggetjes stevig vastzitten en raken bij zeegang op boot- en zeiltochten niet aan het glijden.

Opmerking: Stelt u de metaal nano gel pads niet permanent aan de zon bloot. Door de hitte kan de gel smelten en de onderzetters worden onbruikbaar.

Leveringsomvang: 2 silwy magnetische kunststof glazen voor longdrinks 300 ml grey, 2 metaal nano gel pads zwart.

Technische gegevens

Artikel-IDMPG-05
EAN4260439971531
Hoogte14,1 cm
Doorsnede8,8 cm
Verpakkingsafmetingen20 cm x 14,5 cm x 10 cm
Vulhoeveelheid300 ml
Made inDuitsland
Gewicht720 gr/set

Video's

...