U bent hier:

Volle rekken

Wie beweert, dat men een wandrek uitsluitend omhoog stapelend kan vullen?
Auteur: A.H., Neu÷tting, Duitsland
Wie kent dat niet? Net voor de kerstdagen of in bij wat uitgebreider bezoek thuis wordt een grote boodschappentoer ondernomen. En dan, wanneer men weer thuis is, staat men voor het probleem waar men dat alles in vredesnaam moet opbergen.
Een eenvoudige oplossing voor voorraadkamers met metalen rekken zijn de kleine neodymium magneten van Supermagnete.nl!
Ik heb gewoon een paar blikken en flessen aan de onderkant van de rekplanken gehangen. Zo kan elke plank/plaat dubbel worden gebruikt, eÚn keer van boven en eÚn keer van beneden. Dat ziet er goed uit, is eenvoudig te gebruiken en buitengewoon praktisch!
Ik heb hiervoor blokmagneten gebruikt. Drie Ó vier magneten per voorwerp is voldoende voor alle blikken en flessen, die op deze foto's te zien zijn!
Misschien kan men beter iets hogere magneten gebruiken, aangezien de blikken een opstaande rand hebben. Ik had jammer genoeg alleen deze magneten bij de hand. Aangezien men echter de magneten ook op hun kant staand kan gebruiken, werkt de bevestiging zelfs met de kleine dunne blokmagneetjes probleemloos.
Opmerking van het supermagnete-team: Wij hebben deze toepassing bij ons ter plekke nagebouwd, om ons van de verbluffende houdkracht zelf te overtuigen. Wij hebben echter in plaats van blokmagneten platte schijfmagneten 20 x 3 mm. EÚn schijf per glas of blik is voldoende.

De complete inhoud van deze pagina is auteursrechtelijk beschermd.
Zonder uitdrukkelijke toestemming mag de inhoud niet worden gekopieerd en ook niet ergens anders worden gebruikt.